Behandlinger

Healing i mine lokaler:
Behandlingen foregår mens du ligger på en behandlingsbenk og slapper av omgitt av ro, varme og hjerterom. Jeg legger mine varme hender på deg for å overføre kraftfull healingenergi som kan løse opp blokkeringer i energibanene dine. Dette er en meget behagelig opplevelse og de fleste opplever å få påfyll av energi. Underveis i behandlingen bruker jeg mitt klarsyn og videreformidler den informasjonen jeg mottar. Og jeg kan ofte se presist hvor dine kroppslige plager stammer fra. Hvis det er behov for det henviser jeg deg videre til andre utøvere. En behandling varer i omtrent 1 time – noen ganger litt mindre, noen ganger mer. Hvor mange behandlinger du trenger er individuelt, noen trenger bare en behandling, mens andre har behov for flere. Jeg kan også massere under behandlingen.

Medisinsk massasje:
Medisinsk massasje er en gammel behandlingsmetode som har til hensikt å frigjøre spenninger samt å gi en større smidighet til muskler og ledd. Massasjen utføres ved tøyninger av ledd og muskler samt trykkpunktsmassasje. En behandling kan vare fra 30-90 min, utifra kundens ønsker. Pris varierer.

Fjernhealing:
Hvis du ikke har anledning til å komme til meg kan vi avtale tid for fjernhealing.

Telefonveiledning:
Hvis du trenger noen å snakke med, bruker jeg mitt klarsyn og min sterke intuisjon slik at vi sammen kan finne en mulig løsning på dine utfordringer eller en vei å følge videre. Dette er ikke en ”spåtelefon”, men en intuitiv samtale for refleksjon og hjelp til selvhjelp.