Sunniva Trysberg

Jeg har vokst opp med mange utfordringer i livet og det har gitt meg mye kunnskap og erfaring. Men jeg har aldri gått tomhendt når det har stormet som verst. Da har det alltid kommet mennesker som har gitt meg det jeg trengte for å mestre situasjonen og for å kunne gå videre på min sti. For meg har dette vært en kunnskapsrik oppvekst, det har gitt meg noe som ingen andre har kunnet lære meg i livet.

Jeg har fått og utviklet en sjelden gave. Jeg er en medisinsk, intuitiv healer som kan se sammenheng mellom dine psykiske og fysiske plager, og i mange tilfeller med stor treffsikkerhet fortelle eksakt hvor kroppslige plager stammer fra.

I tillegg oppleves jeg av mange som en god samtalepartner som med mitt klarsyn og intuisjon kan sette dine utfordringer i et nytt perspektiv. Jeg er også en kanal for kraftfull healingenergi og gir fjernhealing når det ønskes.

Jeg forstår at mennesker ikke alltid ser løsninger på sine problemer. De kan være så nær deg og så vanskelige at vi ikke ser dem, men det går faktisk an å snu det umulige til det mulige.

Du er hjertelig velkommen til å kontakte meg.

Bilde av Sunniva i sine lokaler